קציצות בקר ברוטב מנגולד וסלרי

אלין בן גיגי

 

קציצות על שומר ברוטב עלי תרד וסלרי חמצמץ סיר מעלף

 

המרכיבים-

חצי קילו בשר טחון

בצל

חופן עלי סלרי

פטרוזיליה

מעט בהרט

כורכום

מלח

פלפל שחור

פרוסת לחם רטובה סחוטה

לרוטב –

בצל

שום כתוש

עלי תרד או מנגולד

1-2 שומר פרוס

4 עלי סלרי עלים גדולים פרוסים

כפית כורכום

עגבנייה מגורדת

מלח

פלפל שחור

מיץ לימון סחוט

ההכנה –

נקצוץ במעבד מזון את הבצל עם הירק.

נוסיף לבשר יחד עם כל התבלינים והמצרכים ונערבב לתערובת אחידה.

נשים במקרר חצי שעה.

ניצור קציצות ונטגן משני הצדדים.

נכין הרוטב –

נטגן בצל עם שום נוסיף עלי תרד ,עגבנייה מגורדת ושאר החומרים.

נוסיף כוס מים.

נסדר הקציצות .

נבשל על אש נמוכה כשעה.

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *