סהרוני שקדים וקוקוס עוגיות ממש ממכרות

 

 

קשה להפסיק לאכול מהן סהרוני שקדים וקוקוס

מדהים

 

נופר אהרון

 

המרכיבים –

200 גרם חמאה

כוס אבקת סוכר

כוס קוקוס או שקדים טחונים אפשר לערבב

קורט מלח

כוס וחצי קמח

4 כפות קורנפלור

כפית תמצית וניל

גאידה מלימון

2 כפות חלב או מים

ההכנה –

נערבב יחד את המרכיבים לבצק חלק

ניתן מנוחה לבצק שעה לפחות

 

ניצור סהרונים

אפייה 170 מעלות כ 10-15 דקות

לבזוק אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *