נועם זיגדון
פשטידת ברוקולי פרווה קלה להכנה וטעימה מאוד*
המרכיבים –
½ שקית ברוקולי קפוא
4 ביצים L
4 כפות מלאות מיונז
5 כפות מלאות קמח תופח
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
ההכנה –
להרתיח את הברוקולי כעשר דקות עם מעט מלח ולסנן
להקציף במטרפה את הביצים
להוסיף את שאר המרכיבים
לצקת לתבנית 20-22 משומנת
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180° עד שהפשטידה מתייצבת
ומקבלת גוון שחום
באהבה נועם זיגדון ❤️
