
צלי בקר עם פטריות יוצא נדיר !
המתכון של יונית צוקרמן
המרכיבים-
נתח צלי כתף 5 פרוס לפרוסות
2 בצלים גדולים פרוסים
2 קופסאות פטריות טריות
חצי כוס יין אדום
כף סוכר
כף פפריקה
כף שטוחה אבקת מרק עוף
כף אבקת מרק פטריות
כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה מלח
ההכנה-
פורסים בצל ופטריות.
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עם כף סוכר עד לשקיפות .
מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים לטגן הכל עד שהפטריות מורידות נפח.
מוסיפים יין.
אחר 5 דקות מוסיפים תבלינים ואחר כך כ- 2 וחצי כוסות מים.
מביאים לרתיחה מוסיפים את פרוסות הבשר.
סוגרים את הסיר ומבשלים שעתיים וחצי על אש נמוכה
בודקים שרך ואם לא ממשיכים לבשל עד שהבשר רך .