
תוספת מצויינת לכל ארוחה
תפוחי אדמה עם קריספיות מדהימה
מאת חגית חוגי
המרכיבים-
לבחור תפוחי אדמה יחסית קטנים 10-15
כורכום
מעט גריל עוף או פפריקה
תבלין פילדלפיה
מעט מרק עוף
שמן זית
מלח
פלפל שחור
4 שיני שום כתושות
ההכנה –
להרתיח סיר עם מים ועם התבלינים- כשהמים רותחים אני מוסיפה פנימה מעט כורכום,
מעט גריל עוף או פילדלפיה וכף של מרק עוף.
להביא לרתיחה ולבשל את תפוחי האדמה ממש עד שמוכנים.
כשמוכנים לסנן אותם ולקרר .
להניח בפיירקס עם נייר אפיה.
לפזר שמן זית בנדיבות, מלח, פלפל שחור, מעט כורכום, מעט גריל עוף / פילדלפיה,
4 שיני שום כתושות ולתת להם עיסוי בעדינות.
לקחת כוס כבדה ולתת מכה למעלה לכל תפוח אדמה.
להכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות עד השחמה יפה