תפוחי אדמה דפוקים בתנור – קריספיים מושלמים

Hagit Hogi

תוספת מצויינת לכל ארוחה

תפוחי אדמה עם קריספיות מדהימה

 

מאת חגית חוגי

 

המרכיבים-

לבחור תפוחי אדמה יחסית קטנים  10-15

כורכום

מעט גריל עוף או פפריקה

תבלין פילדלפיה

מעט מרק עוף

שמן זית

מלח

פלפל שחור

4 שיני שום כתושות

ההכנה –

להרתיח סיר עם מים ועם התבלינים- כשהמים רותחים אני מוסיפה פנימה מעט כורכום,

מעט גריל עוף או פילדלפיה וכף של מרק עוף.

להביא לרתיחה ולבשל את תפוחי האדמה ממש עד שמוכנים.

כשמוכנים לסנן אותם ולקרר .

להניח בפיירקס עם נייר אפיה.

לפזר שמן זית בנדיבות, מלח, פלפל שחור, מעט כורכום, מעט גריל עוף / פילדלפיה,

4 שיני שום כתושות ולתת להם עיסוי בעדינות.

לקחת כוס כבדה ולתת מכה למעלה לכל תפוח אדמה.

להכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות עד השחמה יפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *