את המתכון הזה אני מכינה פעם בשנה
לפני פורים במיוחד למשלוחי
המנות
ממליצה להכפיל כמות
לתבנית 20/20
המרכיבים –
100 גר חמאה
רבע כוס שמנת מתוקה
3 כפות שמן
230 גר קמח – כוס ו- שני שליש
כפית אבקת אפיה
קורט מלח
פרג –
100 גר פרג טחון
כפית סולת
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
כפית גרידת לימון
וניל
2 כפות פירורי ביסקוויטים
25 גר חמאה
ביצה m
ההכנה –
בצק – לערבב מרכיבים לבצק ,לשים בקירור חצי שעה.
לבשל פרג סוכר סולת וחלב.
לאחר שמסמיך להוריד מהאש.
להוסיף כל שאר הרכיבים.
לקרר.
לחלק בצק ל 3
לרדד כל לריבוע דק .
להניח שכבה ,למרוח מילוי, שוב שכבה ושוב מילוי
שכבה אחרונה של בצק
אפייה 180 מעלות עד שזהוב
לחתוך אחרי האפייה
לקרר .
כאן נמצאת חוברת המתכונים שלנו לפורים