עוגיות שוקולד פאדג' נמסות בפה

וואו, וואו, וואו! עוגיות שוקולד פאדג' נמסות בפה שאין מילים לתאר כמה הן טעימות! המראה הסדוק והפאדג'י כל כך מגרה
כל הטיפים להצלחה וכמובן המתכון המדויק כאן ?- תודה למדלן אביב על המתכון 

 

 

מצרכים (12 עוגיות גדולות או 25 קטנות)
– 200 גרם שוקולד מריר
– 100 גרם חמאה
– 2 ביצים L
– 100 גרם סוכר
– 100 גרם קמח
– חצי שקית אבקת אפייה

– חצי חבילת שוקולד לבן תוספת מעל העוגיות

אופן הכנה:
1. ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו יחד עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולד אחיד.
2. מקציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי במשך לפחות 3 דקות.
3. מוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס עם החמאה לתערובת הביצים ומערבבים היטב עם לקקן ולא עם כף. בהתחלה מוסיפים כף מהשוקולד ולאט לאט את כל התערובת.
4. מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
5. מעבירים לשק זילוף/ שאפשר בעזרת 2 כפות לסדר בתבנית במרווחים גדולים. הכי נוח עם שק זילוף כי ניתן לשלוט על הצורה והגודל שרוצים. מפזרים מעל העוגיות שוקולד לבן או כל תוספת אחרת שרוצים.
6. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות. גם אם העוגיות נראות לכם רכות, תוציאו. הן מתקשות בחוץ. לא לאפות מעבר ל10 דקות בשום מקרה כי המרקם יהרס.

* כלל ברזל – לא להכניס את העוגיות לפני שהתנור הגיע ל190 מעלות. לחכות בסבלנות. האפייה מאוד קצרה ולכן קריטי שהעוגיות יקבלו את החום הנדרש מהרגע הראשון. ככה הן גם נסדקות בצורה יפה.

לתת לעוגיות להצטנן לגמרי לפני שטורפים את כל התבנית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *