מתכון לעוגת תפוחים עם פירורים בטעם של פעם

אסתי

 

מתכון לעוגת תפוחים פירורים אישית בטעם של פעם
מתכון מאת אסתי 
המרכיבים-
לעוגה
לבסיס:
300 גר' קמח – 3 כוסות  כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
כפית מיץ לימון/מים
גרידת לימון אופציונלי
מילוי –
6 תפוחים מקולפים לפרוסות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
2 כפות קוקוס
ההכנה-
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינונית
הכנת המילוי:
שמים בסיר
חותכים 6 תפוחים מקולפים לפרוסות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
מבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום הנוזלים
להוסיף כשתי כפות קוקוס
ומקררים היטב !
מורחים את מילוי התפוחים
מעל הבצק שבתבנית בשכבה אחידה
מעל שכבת התפוחים מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
אפשר לפזר אגוזי מלך או שקדים
* ניתן להכין בתבניות אישיות של מאפינס .לפזר כף פירורים להדק למרוח מחית תפוחים ומעל לפזר מהפירורים
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה נאה
בהצלחה אסתי זוהרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *