עוגת קוקוס ושוקולד/פרווה רונית פרץ
המרכיבים-
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שמנת קצפת או צמחית או מיץ
כוס ורבע קמח תופח
100 גרם שוקולד מריר מגורד גס
חצי כוס קוקוס
ההכנה –
מקציפים חלבונים וסוכר במיקסר לקצף יציב
מערבבים היטב חלמונים שמן וקצפת בקערה נוספת
מוסיפים שוקולד קוקוס וקמח ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים את הקצף לקערת החלמונים בתנועות קיפול.
משמנים תבנית 24 ואופים בחום 160 מעלות כ 25 דקות
מקררים טוב .
מקציפים לקרם –
מה שנותר מהקצפת פלוס 250 מ"ל נוספים
חצי אינסטנט פודינג וניל
וחצי כוס חלב או מים
מצפים את העוגה שהתקררה
לקישוט
50 גרם שוקולד מגורד
בהצלחה רונית פרץ