הכנתי עיג'ה
פשוט אוכל מפנק ומנחם כל כך
(וללא גלוטן)
מתכון עופרי זיו
המרכיבים –
4 תפו"א
חבילת פטרוזיליה קצוצה
בצל לבן גדול מגורד
4 ביצים
2 כפות קורנפלור
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
ההכנה –
מבשלים את תפו"א עשר דק במים רותחים.
לאחר קירור ,מגרדים בפומפיה לקערה ,מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים היטב.
מטגנים לביבות שטוחות בשמן חצי עמוק עד להזהבה .
יוצא קריספית מושלמת!
*זהירות לא לקבל כוויה בלשון כי זה בלתי אפשרי לחכות עד שמתקרר
תגובה אחת
אפשר להמעיט בביצים?