לחוח מסורתי

 ל ח ו ח – גילה עדי המקסימה משתפת במתכון המשפחתי ואותי זה מרגש !

מתכון של שנים מאבא של אבי חתני ז"ל והוא מוצלח מאד
1 ק"ג קמח
1 כף גדושה שמרים
1 שקית אבקת אפיה
3 כפות סולת
1 כף סוכר
1 כף מלח
6-7 כוסות מים חמימים
לשים בקערה קטנה את הסולת עם 1.5 כוסות מים רותחים
לערבב שלא יהיו גושים
בקערה גדולה לשים קמח שמרים סוכר מלח ולהוסיף את תערובת הסולת מים בהדרגה עד קבלת מירקם פנקייק
להתפיח
להניח במחבת קרה(!) 2 מצקות מהבצק להמתין עד שיווצרו המון בועות והתחתית זהובה
ממש בסוף לכסות כדקה
אני מקררת את המחבת מתחת למי ברז זורמים אם נירטב מיבשת בניר סופג ואז שמה מהתערובת

;

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *