לחמניות עם טחינה – רכות וטעימות

איריס מגירא

לחמניות טחינה מושלמות רכות וטעימות

 

המרכיבים-

קילו קמח
80 גרם סוכר (1/3 כוס)
כף שמרים יבשים גדושה
40 גרם טחינה גולמית- 4 כפות
130 מיל שמן (1/3 כוס )
שתי ביצים
480 מיל מים פושרים- (כ- 2 כוסות)
10 גרם מלח- כף
ההכנה –
לשים הכל במיקסר וללוש יחד – לישה במיקסר 5 דקות
לשים להתפחה ראשונה שעהמכוסה.
לאחר מכן לחלק לכדורים -16 חלקים שווים.
לתת עוד התפחה של חצי שעה.
ליצור לחמניות – כאן תוכלו לראות סרטונים 
לערבב חלמון ביצה אחד עם מעט שמן וסילן להבריש את הלחמניות
מנוחה של חצי שעה .
אפייה ב – 200 מעלות כחצי שעה עד השחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *