עוגיות ספירלה שחור לבן/ נופר אהרון
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
150 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 ביצה
300 גרם קמח
25 גרם אבקת קקאו
לערבב חמאה וסוכר
לטרוף ביצה ותמצית וניל ולבסוף להוסיף קמח מערבבים עד שנוצר בצק
מחלקים לשני חלקים
מוסיפים את אבקת הקקאו לאחד החלקים
יוצרים שני גלילי בצק עוטפים בניילון נצמד להכניס למקרר לחצי שעה
כשהבצק התקרר לרדד כל חלק לעלה רחב
מניחים את הבצק הכהה על הבהיר, מגלגלים לאורך
עוטפים שוב ומכניסים למקרר
מוציאים את הגליל וחותכים לעיגולים ברוחב של סמ או איך שבא לכן
מניחים על נייר אפיה, חום בינוני כרבע שעה