סלט כרובית חי

סלט כרובית טרי.- מתכון של נורית גלזר 

תמונה מירב פרנקל 


מרכיבים-
1 כרובית בינונית קצוצה דק בסכין או במעבד מזון בפולסים קצרים עד לקבלת פירורים גסים.
כוס עלי פטרוזליה שלמים
חצי כוס עלי נענע קצוצים גס
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
2 גבעולי בצל ירוק (החלק הירוק) קצוצים דק
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
6 משמשים יבשים חתוכים לרצועות דקות.

לרוטב:
מיץ לימון מחצי לימון גדול
כף דבש
2 כפות שמן זית
כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס.

הכנה –

לערבב את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה.
לערבב את חומרי הרוטב בצנצנת קטנה.
לשפוך את הרוטב על הסלט לערבב ולהגיש טרי.
לארוחה חלבית לפזר פירורי פרמז׳ן מעל לפני ההגשה.מתכון של נורית גלזר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *