פשטידת קישואים- חלבית – ג'ודי פלטי
מרכיבים-
4 קישואים בינוניים עם הקליפה
1 בצל גדול
חצי צרור פטרוזיליה
תפוח אדמה אחד
1 כוס קמח תופח
2 ביצים שלמות
1 כפית שום כתוש
גביע שמנת חמוצה 9% או גביע של גבינה לבנה 5%
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת.
(ניתן לוותר), מלח , פלפל שחור
ההכנה –
לשמן תבנית בינוניתמלבנית 20/30 ולפזר עליה מעט פירורי לחם.
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו.
במעבד מזון לגרר את הקישואים את הבצל ואת תפוח האדמה.
לסחוט את הנוזלים שנוצרו בירקות.
להכניס לקערה ולהוסיף את כל המצרכים הנוספים. לערבב ולהעביר
לתבנית המשומנת . לפזר מעל הבלילה מעט פירורי לחם.
לאפות 30 דקות עד הזהבה קלה – בהצלחה