לחם פיצה פצצה של מאפה

לחם פיצה  טעמתם כבר ?

שכבת בצק של לחמניות ומעליה רוטב פיצה וגבינות ממש אחת הפיצות הטעימות

תמונה באדיבות מירי אורן בוקובזה

 

מרכיבים- ל 2 מאפים בקוטר 26

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

4 כפות שמן זית

2 כפות סוכר

כף מלח

כוס מים

רוטב פיצה מוכן (מוטי או ברילה מומלץ)

גבינת מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה

טבעות זיתים

מעט שומשום לקישוט.

לחם פיצה פצצה של מאפה

הכנה –

נניח את מצרכי הבצק במיקסר ונלוש כ – 10 דקות

במידה וראיתם שחסר נוזלים אפשר להוסיף לקבל בצק רך ודביק .

הבצק צריך לתפוח שעה וחצי להכפלת נפח.

נחלק ל- 2 כל חלק נרדד לעיגול בתוך תבנית שמשומנת  היטב בשמן זית

נמרח רוטב פיצה גבינה וזיתים קצת שומשום בצדדים לקישוט.

נתפיח כחצי שעה

נכניס לתנור 180 מעלות עד שנאפה ומזהיב חצי שעה בערך.

לחם פיצה פצצה של מאפה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *