סלט קינואה ובטטה

סלט קינואה ובטטה- תודה ל-  לירז וקנין ראובן

כוס קינואה מעורבת
בטטה
רבע כרוב לבן
3 גזרים בינוניים
2 מלפפונים
2 בצלים ירוקים
חצי חבילה כוסברה
רבע חבילה פטרוזיליה
2 לימונים גדולים
כפית מלח
1 וחצי כוסות מים רותחים
2 כפות שמן
בטטה

אופן הכנה:

מקלפים ומגרדים במגרדת גסה 3 גזרים ומניחים בצד. בסיר לא גדול על להבה בינונית מחממים 2 כפות שמן. כ

שהשמן נעשה חם מוסיפים כוס קינואה, חצי כפית מלח ומערבבים.

מוסיפים את הגזרים המגורדים וקוביות בטטה ומערבבים.

מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מערבבים,

מנמיכים להבה, סוגרים מכסה,

מבשלים 22 דקות וסוגרים להבה.

את שאר המרכיבים חותכים ומערבבים הכל.

טיבול שמן לימון מלח וטחינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *