שווארמה בייתית

הדר אאולוב
מתכון לשווארמה בייתית – הדר אאולוב
מתכון הכי קל וטעים
המרכיבים-
קילו רצועות שווארמה הודו/פרגיות
תיבול-
קצת שמן /שומן כבש
כפית תבלין על האש
כפית תבלין פרגית/שווארמה
כחצי כפית אבקת שום
חצי כפית כוסברה יבשה
חצי כפית מלח
וקצת פלפל גרוס
ההכנה –
לערבב הבשר עם התבלינים יחד.  להכניס לתנור ל – חצי שעה על 180 מעלות- אפשר לצלות על הגז.
בנתיים לחתוך 2 בצלים לרצועות
לטגן את הבצל טוב להוסיף רבע כפית סוכר קצת מלח ותבלין על האש ולערבב טוב
שבשר מוכן להוציא מהתנור ולחתוך לרצועות דקות דקות.
ניתן להוסיף עוד תבלינים
ומלח לפי הטעם
לערבב טוב עם הבצל
לטגן עוד כמה דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *