מרק עדשים מחמם וטעים לכבוד החורף שהגיע
קרן סיגרון
המרכיבים-
כוס עדשים ירוקות
1 בצל קצוץ
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
צרור כוסברה קצוצה
מעט שמיר קצוץ
מלח,פלפל שחור גרוס,
חוואיג למרק/כמון
מעט פפריקה.
ההכנה –
לטגן את הבצל והתפוחי אדמה היטב. להוסיף את התבלינים ,
להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה..
לאחר 15 דקות בערך להוסיף את העדשים והירק
להוסיף עוד כוס מים רותחים להנמיך את האש לערבב מדי פעם לעוד חצי שעה בישול בערך.
2 תגובות
מה העלות של מיגון חדר בגודל 2*5(10מ"ר)
מה קשור – זה אתר של אוכל – התבלבלת