אריסה/עריסה ביתית אסלית,
זה משדרג כל מנה
תכינו זה טעיםםםם ממני באהבה אביבה ממן
לקנות פלפל יבש חריף ופלפל יבש מתוק.
היחס בינהם יקבע לפי טעמכם.
ככל שאתם אוהבים יותר חריף ככה להפחית מהמתוק.
אפשר כמובן רק מתוק או רק חריף.
המרכיבים-
חצי קילו פלפל יבש מתוק
100 גר פלפל חריף יבש
2 ראשי שום
מלח
מעט כמון
ושמן כחצי כוס או יותר
ההכנה –
שני סוגי הפלפלים מושרים במים קרים ל 8 שעות
מסננים מוציאים את הגרעינים – לעבוד עם כפפות .
מוסיפים 2 ראשי שום קלופים וטוחנים הכל במטחנת בשר.
מתבלים, מלח כמון לפי הטעם ושמן עד לריכוך הפלפלים (שיהיה רך ונעים)
מחלקים למנות מומלץ להקפיא. בהצלחה
תגובה אחת
אם איין מכונת בשר? מה אפשר? תודה רבה