שטרודל שנמס בפה במילוי תפוחים
בצק אליפות תשמרו לכם , אין שני לבצק פריך כזה ,
מתאים למלא סוגי עוגיות וגם תחתיות של עוגות.
אורנה קרן
המרכיבים-
200 גרם חמאה קרה
4 כוסות קמח
כפית א.אפיה
3 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 חלמון
2 כפות. אבקת סוכר
מילוי תפוחים-
3 תפוחים קלופים מגורדים
2 כפות סוכר
מעט קינמון
כף חמאה
חופן אגוזים טחונים
ההכנה –
ללוש הכל במיקסר לקבל בצק חלק .
לשים למנוחה שעה במקרר.
לחלק ל -3 לרדד למלבן גדול.
למרוח מה שאוהבים
לאפות 20-30 דקות בהצלחה 170 מעלות.
תפוחים – לבשל כמה דקות עד שאין נוזלים ולקרר היטב.
יוצא סוף הדרך
טעים באותו היום.