עוגיות פריכות מבצק נדיר עם אגוזים ותמרים

 

צילום – שושנה גדאלוב

המרכיבים
גביע שמנת חמוצה של פעם 28 אחוז שומן
חמאה של 200 גרם
כפית אבקת אפייה

בערך 3 כוסות קמח

מילוי-חצי כוס סוכר לערבב עם כוס אגוזים טחונים

אפשר גם חתיכות של תמרים חתוכים

או רחת לוקום

ההכנה

לערבב המרכיבים יחד
וללוש היטב הבצק צריך להיות רך ונעים.. לשים את הבצק במקפיא כרבע שעה ולעבודה

ליצור 3 כדורים מהבצק לרדד לחתוך משולשים להניח כפית מילוי  ליצור סהרונים

 

אפיה ב 170 מעלות חצי שעהמי

 

 

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *