העוגה הכי טעימה שיש – איזה גובה
מאת – ליזט יחיאל
תבנית אנג'יל שוליים גבוהים עם חור
לא לשמן !!!
המרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים טבעי
גרידה מלימון ותפוז
חצי כוס שמן
2 סוכר וניל
שתי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
אפשר להוסיף קורט מלח
ההכנה –
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל לקצף יציב .
להעביר לקערה. ובאותה קערת המיקסר לשים את החלמונים ולהקציף לקצף תפוח ובהיר להוסיף חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל .
לאחר שהקצץ בהיר להוסיף את השמן בזרם דק את מיץ התפוזים להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח עם שקית אפיה .
לאחד תערובות בתנועת קיפול ולשפוך לסיר פלא/תבנית אנג'יל לא משומן .
להניח בתוך תבנית תנור ולאפות כ-50 דקות על חום 175 מעלות .
כשהעוגה מוכנה להוציא מהתנור להפוך את הסיר על בקבוק או אם יש תבנית אנג'ל .
לאחר חצי שעה ,שעה, לעבור עם סכין בדפנות ולחלץ את העוגה מהסיר.