קראמבל תפוחים מטורףףף – רוצו להכין לחג

 

ירדנה ג'ינאח

קרמבל תפוחים רוצו תכינו לחג ותקפיאו ❤❤מטורף כמה טעים ❤

מאת – ירדנה ג'אנח

המרכיבים – 

7  תפוחים

חצי כוס סוכר

כפית קינמון

לבצק קראמבל –

4 כוסות קמח

2 ביצים

200 גר' חמאה/מחמאה

כף אבקת סוכר

מעט מלח

וניל

חצי כוס אגוזי מלך לפיזור

ההכנה –

 

עוגת קרמבל תפוחים ב כמה  דקות עבודה..

.לקלוף 7 תפוחים ולחתוך לקוביות או לגרד על פומפיה גסה

.לבשל על הגז יחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון .

לבשל כ15 דקות ולסנן חשוב מאוד.

לקרמבל לפורר ביד או בוו גיטרה :

4 כוסות קמח ,2 ביצים,200 מחמאה או חמאה בטמפרטורת החדר וכף אבקת סוכר.

חשוב להגיע לפירורים ולא לבצק אחיד לכן בפולסים קצרים להכין את הקרמבל..

להרכיב את העוגה –

שכבה ראשונה קרמבל שניה תפוחים ומעל אגוזי מלך (לא חובה ) ומעל שוב קרמבל .

אפייה – 180 מעלות כ 40 דקות בערך.

תבנית 24

כוס מדידה אוניברסלית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *