עוגיות מגולגלות במיוחד לחג

צילום – שירן נקש בנוז

עוגיות מגולגלות שחייבים  להכין לחגים.

כמות גדולה לכל האורחים.

מאת – שירן נקש בנוז

 כוס שתיה קרה
אפייה –  150-160  מעלות כ 25 דקות בתנור
המרכיבים-
קילו קמח
2 מחמאה/חמאה (400 גרם)
שקיק א.אפיה
2 כפות  סוכר גדושות
רבע כפית מלח
כוס מים
תמצית וניל
 חצי כוס שמן
ההכנה –
במיקסר להתחיל לעבד עם וו גיטרה- קמח ,חמאה , אבקת אפיה.
להוסיף-
2 כפות סוכר
כוס מים פחות כף
כף תמצית וניל
½ כוס שמן
לעבד עד לקבלת בצק אלסטי
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות
מוציאים ואפשר לעבוד
לחלק ל- 5-6 .
לרדד מלבן למרוח ממרח תמרים/שוקולד/חלבה  ,אגוזים,בוטנים קינמון לגלגל.
לפני האפיה לסמן קווים ולחתוך מעט .
אחרי האפיה להשלים את החיתוך.
בהצלחה לכולן⚘⚘⚘⚘שירן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *