מגולגלות נוטלה, קינדר וקוקוס
מגולגלות קקאו חלווה, פיסטוק ושברי פיסטוק
עוגיות מגולגלות – אתי אלוש
המרכיבים-
100 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
ביצה
1/3 כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים
350 גר קמח
אבקת אפיה
קורט מלח
ההכנה –
בקערת המיקסר עם הוו של לישה שמים חמאה סוכר והוניל.
אחר כך מוסיפים ביצה אחת , שהביצה נטמעת
מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, 350 גרם קמח, 1 אבקת אפיה, קורט מלח ומאחדים ולשים הכל לבצק חלק.
לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר.
מחלקת ל -2
בחצי מוסיפה 2 כפות קקאו ומאחדת יחד במיקסר.
את הבצק הלבן לחלק ל 2 ולרדד כל חלק בנפרד בין 2 ניירות אפייה מקומחות !!! חשוב !!!
למרוח שכבה נדיבה של נוטלה לפזר מלא קוקוס, ובקצה לשים אצבעות קינדר ולגלגל לרולדה. לחתוך מעט (לא עד הסוף)
בבצק החום גם לחלק ל 2 ולרדד כל חלק בין 2 ניירות אפייה מקומחות
למרוח ממרח חלווה ,כפית מחית פיסטוק איכותית , ולפזר פיסטוקים גרוסים. לגלגל לרולדה .
להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך 20 דקות
להוציא ולצנן היטב ואז על העוגיות עם הנוטלה פיזרתי אבקת סוכר
ועל העוגיות החומות זילפתי שוקולד פיסטוק
הכנה של השוקולד פיסטוק-
50 גרם שוקולד לבן וחצי כפית מחית פיסטוק להמיס במיקרו ולערבב עד איחוד ואז לזלף מעל העוגיות