המלכה של פורים – דבלה

מירב אדרי

הכנת דבלה זוהי מסורת פורים מבית אמא

מאת – מירב אדרי 

המרכיבים-
4 ביצים
חצי ק,ג קמח
4 כפות שמן
4 כפות מים
ההכנה –
לערבב הכל יחד עד שמתקבל בצק חלק.
לתת לבצק מנוחה .
לרדד את הבצק דק דק עד שקיפות.
אפשר להכין במכונת פסטה.
לקחת רצועות לסובב סביב מזלג ולהכניס לטיגון
ולטגן כמו בסרטון. ומיד להעביר לסירופ
סירופ
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
פרוסת לימון
4 גרגירי הל שבורים.
לבשל עד שמסמיך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *