מאפה בורקס גבינות בבצק פילאס – ישראלה אזולאי
מצרכים –
אריזה של בצק פילאס תורכי
גבינת שמנת
גביע גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
200 גרם צהובה מגורדת
150 גרם צפתית או בולגרית מגורדת
2 ביצים
2 כפות קמח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בצק פילאס תורכי להפשיר אותו לילה במקרר.
לחצות אותו לשניים,ולרדד כל עלה מעט
להניח על תבנית תנור,עם נייר אפיה
שמשמנים קלות בספריי שמן.
שופכים את המילוי .
הכנת מילוי הגבינה –
בקערה לערבב את כל הגבינות ושאר המצרכים.
שטח על העלה שבתבנית.
להניח את העלה השני,ולהדק היטב
מורחים ביצה טרופה,ומפזרים שומשום וקצח
אופים כ50 דקות או עד הזהבה יפה.
מצננים מעט ואז אפשר לחתוך לריבועים ולהתענג
תגובה אחת
יקירה מהי כמות הגבינות בסך הכל.תודה