לחם גיאורגי ממולא בגבינה באדיבות חני קונאשוילי המוכשרת
ל14 מאפים:
המצרכים –
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
1 ושלושת רבע כוס מים
1 כף שמן לסוף
המילוי:
חבילה טוב טעם
200 גרם גבינה צפתית
200 גרם גבינה בולגרית
וביצה אחת
לערבב וחלק ל14 כמס' הכדורים
אופן הכנה:
לערבב קמח עם שמרים
להוסיף סוכר ושמן וכוס מים
ללוש בידיים או במיקסר כמה דקות
להוסיף מלח ואת המים
ללוש עוד כמה דקות
לאסוף לכדור
למרוח מלמעלה את הכף שמו
להתפיח להכפלה.
להוריד נפח ולהתפיח 20 דקות שוב.
לשים ערמה קטנה של קמח על השיש
להוציא חתיכה קטנה מהבצק
לטבול בקמח שעל השיש
לשים בצד
לחלק את כל הבצק לכדרר לעיגולים יפים בקמח את כל הכדורים
לרדד בקמח כל כדור לפיתה קטנה
לשים במרכז מילוי לאסוף את כל הקצוות
לטבול בהרבה קמח להדק מעט ולשטח
לשים על נייר אפיה לאפות ב190 מעלות עד להזהבה.
***חשוב לפני האפיה לזרות עוד קצת קמח מעל המאפים
בהצלחה חני