סמבוסק בג'בן – סמבוסק גבינה עירקי

 

סמבוסק בג'בן – גילה עדי

 

מתכון מהמטבח העירקי במיוחד ל- שבועות

לבצק
3 כוסות קמח
2 כוסות מים חמימים
1 כפית שמרים גרגירים
1 כף סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
1 ביצה
ללוש היטב את כל המצרכים במיקסר 10 דקות . ולתת התפחה של שעה.

לתערובת הגבינות
גבינה עירקית (אם אין אז פטה או חמד)
כנען 1 חבילה
1 קוביה בולגרית
צהובות 300 גרם
1 ביצה
2 כפות שטוחות סולת

מרדדים את הבצק דק – יוצרים עיגולים מניחים כף במרכז ומהדקים מסביב.

מברישים בביצה טרופה ושומשום. מתפיחים חצי שעה

אופים חצי שעה 180 מעלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *