עוגיות רחת לוקום
ממש נמסות בפה
מתכון קל ותמיד מצליח.
מאת – רבקה טל
המרכיבים-
מחמאה או חמאה 200 גרם.
3 ביצים בגודל M או 2 לארג'
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח תופח.
רחת לוקום 300 גרם או לפי הצורך, מכמות כזאת יוצא 32 עוגיות( אני אישית עושה כמות כפולה )
אבקת סוכר לקישוט
ההכנה –
לערבב הכל יחד( את המחמאה להמיס במיקרו)
שמה את הבצק במקרר ל 30 דקות ,
מוציאה .
מחלקת את הבצק ל 4 כדורים ומרדדת כל כדור.
לוקחת צלחת רחבה
ואיתה מסמנת את קצוות העיגול שאותו אני מחלקת ל 8 חתיכות משולשים,
בכל משולש שמה רחת בקצה ומגלגלת.
מכניסה לתנור שחומם מראש ב 170 מעלות ל 20 דקןת (שהעוגיות הזהבו)
מוציאה נותנת להם להתקרר ומפזרת אבקת סוכר.