חיתוכיות ריבה

חיתוכיות ריבה פרווה

המתכון באדיבות רויטל דוד המוכשרת

1מחמאה
1כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
1 אפיה
1סוכר וניל.
2 ביצים
גרידת תפוז
קמח כמה שצריך לבצק מעט קשה.
המילוי שבתמונות הוא אחת עם ריבה איכותית בכל טעם שאתן אוהבות.
ואחת עם ממרח שוקולד איכותי.
מרפדים תבנית חד פעמית רגילה בבצק, מורחים מעל את המילוי שאתן בוחרות.
עם מגררת בצד הכי גדול מגרדים בצק לכיסוי העוגה, מעל המילית.
אופים בחום בינוני עד להזהבה.
מוציאים מהתנור, חותכים לריבועים ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *