עוגיות קוקוס ושוקולד

עוגיות קוקוס ושוקולד מתכון באדיבות אילנית דרמון

120 גרם חמאה(או מחמאה לפרווה), או חצי כוס שמן קוקוס
חצי כוס סוכר
1 א. אפייה
1 סוכר וניל
כוס קוקוס
כוס קמח
4 כפות מים
כף מיץ מלימון טרי
חצי כוס שוקולד צ'יפס(או שברי שוקולד מריר).
להמיס את המחמאה, ולערבב היטב עם הסוכר.
להוסיף את שאר החומרים, ולערבב היטב.
להכין עיגולים קטנים, למעוך מעט ולסדר בתבנית.
אפייה בחום 180 מעלות, עד שמשחימות. להזהר שלא ישרפו.
בהצלחה ובתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *