עוגת גבינה פירורים מושקעת ומיוחדת

מתכון ותמונה באדיבות שלי מורד

מתכונים ל שבועות

בצק פריך 200 גרם חמאה
2 חלמונים
50 גרם סוכר
350 גרם קמח תופח

למלית-

100גרם שוקולד לבן מומס עם 3 כפות שמנת מתוקה
2 וחצי שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר
גביע 250 גרם – גבינה 5% 9% לבחירתכם
אינסטנט פודינג וניל

הכנה-

מכינים בצק פריך, מחלקים לחצי אופים תחתית תבנית עגולה ועוד חצי משטחים ואופים לפירורים.

אופים את הבצק  180 מעלות 25 דקות.

ממסיסים שוקולד לבן ב- שמנת מתוקה .

מכינים קרם מכל המצרכים של המלית – שמים את כל המצרכים במיקסר ומקציפים .

ולשפוך מעל הבצק הפריך בתבנית ולפורר את הבצק השני מעל ממה שנשאר

מומלץ להקפיא לפני חילוץ העוגה מהתבנית

ב ה צ ל ח ה ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *