עוגת סולת תפוזים בנגיעות קוקוס
בסירופ תפוזים חם – ש ל מ ו ת – לילך עזוז
המצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
לסירופ:
חצי כוס תפוזים סחוט
כוס סוכר
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
1. להקציף ביצים וסוכר אפשר במטרפה ידנית ואפשר במיקסר.
ולהוסיף את שאר המרכיבים. לערבב לתערובת אחידה וחלקה.
2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
3. לבשל את מצרכי הסירופ עד שהסוכר נמס והכל אחיד ולצקת על העוגה בעודה חמה.
תגובה אחת
העוגה נראית סוף❤???????