עוגת סולת תפוזים בנגיעות קוקוס בסירופ תפוזים חם

עוגת סולת תפוזים בנגיעות קוקוס
בסירופ תפוזים חם – ש ל מ ו ת – לילך עזוז

המצרכים-

4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס

לסירופ:

חצי כוס תפוזים סחוט
כוס סוכר
רבע כוס מים

אופן ההכנה:
1. להקציף ביצים וסוכר אפשר במטרפה ידנית ואפשר במיקסר.

ולהוסיף את שאר המרכיבים. לערבב לתערובת אחידה וחלקה.

2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

3. לבשל את מצרכי הסירופ עד שהסוכר נמס והכל אחיד ולצקת על העוגה בעודה חמה.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *