מוקפץ בקר היסטרי מתכון של – מרי בסרן
המתכון –
רצועות מ 300 גר' בקר סינטה עם רוטב סויה ומעט קורנפלור.
פרוסות של –
כרוב לבן
בצל
פטריות טריות
גזר
שעועית ירוקה קפואה
ברוקולי ותירס מקופסא
גמבה אדומה .
הרטבים:
2-3 כפות סויה ,
2 כפות סצואן , מעט גבישי שום,מלח .
פלפל חריף אם רוצים
אופן ההכנה –
מחממים ווק עם מעט שמן מקפיצים את רצועות הבקר
אחר כך נקפיץ כל ירק בניפרד ואחר כך לאחד הכל.
להוסיף רטבים ולערבב בעדינות
מעט על אש קטנה
כדי שיספגו הטעמים .
בהצלחה ?