מוקפץ בקר מעלף

מוקפץ בקר היסטרי מתכון של – מרי בסרן 

 

המתכון –

רצועות מ 300 גר' בקר סינטה עם רוטב סויה ומעט קורנפלור.

פרוסות של –
כרוב לבן
בצל
פטריות טריות
גזר
שעועית ירוקה קפואה
ברוקולי ותירס מקופסא
גמבה אדומה .
הרטבים:
2-3 כפות סויה ,

2 כפות סצואן , מעט גבישי שום,מלח .

פלפל חריף אם רוצים

אופן ההכנה –

מחממים ווק עם מעט שמן מקפיצים את רצועות הבקר
אחר כך נקפיץ כל  ירק בניפרד ואחר כך לאחד הכל.

להוסיף רטבים ולערבב בעדינות
מעט על אש קטנה
כדי שיספגו הטעמים .
בהצלחה ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *