עוגת שוקולד אוסטרית – זאכר טורט

עוגת שוקולד אוסטרית זאכר טורט – מתכון של סבתא שרה

מתכון מקורי

מצרכים –

150 גר' חמאה

150 גר' שוקולד מריר

כף ברנדי/ליקר

6 ביצים מופרדות

3/4 כוס סוכר

170 גר' קמח תופח (כוס + 2 כפות גדושות)

קורט מלח

חצי כוס ריבת משמש איכותית

לקרם –

150 גר' שוקולד מריר

1/4 כוס שמנת מתוקה

30 גר' חמאה

אופן ההכנה –

ממיסים שוקולד על בן מארי

משלבים את החמאה לתוכו.

מקציפים חלבונים עם סוכר לתערובת תפוחה

משלבים את החלמונים לתערובת הושוקולד.

מוסיפים כף ברנדי /ליקר שוקולד.

מוסיפים את הקמח לתערובת.

מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד.

מעבירים לתבנית 24 משומנת

לאפות 40-50 דקות

הציפוי

לאחר שהעוגה מתקררת היטב.

לחתוך באמצע

למרוח ריבה

לצפות בקרם שוקולד ולקרר את העודה שהקרם יתייצב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *