קיש בטטה חגיגי במיוחד לשבועות

קיש בטטה במיוחד לשבועות – ישראלה אזולאי

פשטידת בטטה

המצרכים –

השתמשתי פריך מלוח מוכן -יש בכל סופר

בטטה גדולה מבושלת וחתוכה לקוביות

בצל קצוץ מטוגן

3 ביצים

אריזה שמנת מתוקה

מלח,פלפל שחור

כחצי כוס גבינהצהובה

אופן ההכנה –
.
בתבנית קיש מרפדים את הבצק, כולל דפנות,מחוררים במזלג,אופים 8 דקות בחום 180 מעלות(תנור שחומם)
הכנת המלית –

מוסיפים לבטטה,בצל קצוץ מטוגן.
מכינים רויאל –
3 ביצים
1 שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת.
מערבבים הכל.
על הבצק החצי אפוי,מפזרים את הבטטה והבצל ,מעל שמים את הרויאל,ואופים עד הזהבה,בערך חצי שעה עד 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *