בוריקיטס בשר – יפה דוידיאן
המצרכים
לבצק –
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
חצי כפית סוכר
כפית מלח
שקית אבקת אפייה
בשר-
חצי קילו טחון
בצל גדול קצוץ
צנוברים
מלח פלפל שחור
בהרט לקציצות
אופן ההכנה –
את הבצק מערבבים בקערה ומנחים קצת בצד לנוח.
מכינים מילוי בשר-
לטגן בצל גדול עד לשקיפות להוסיף את חמי קילו בשר טחון להמשיך לערבב כל הזמן עד שהבשר מחליף את צבעו
מוסיפים צנוברים מלח פלפל שחור וקצת תבלין לקציצות . לבשל על אש קטנה כמה דקות לקרר
קורצים עיגולים מהבצק ממלאים סוגרים היטב
אופים 30-40 דקות. 180 מעלות