עוף עם תחתיות ארטישוק

סיר עוף מהמם ועשיר – חן כהן זינו

 

מצרכים –

נתחי עוף כמספר הסועדים 3-4

בצל גדול+ כף סוכר

תחתיות ארטישוק קפוא כחצי חבילה או אפונה

עלי סלרי קצוצים

מלח , פלפל כורכום

 

לטגן 3 בצלים עם נגיעה של סוכר
שזה מזהיב להוסיף את העוף
ולתת לו טיגון מכל הצדדים עד שהוא מקבל צבע יפה
לתבל בפלפל שחור ,מלח, כורכום
מרק עוף להוסיף תחתיות ארטישוק/ אפונה/ כרפס
לכסות במים ולתת לו בישול ארוךכשעה או יותר  עד שהרוטב מצטמצם

לקצוץ פטרוזיליה ולפזר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *