עוגת לוטוס ביסקויטים וגבינת מסקרפונה

עוגת לוטוס מהממת –  מתכון –  ליהי אבילי

Lihi Havili

 

תבנית בקוטר 22
לציפוי-
חצי קופסא ממרח לוטוס
1 שרוול עוגיות לוטוס טחונות לפירורים (250 גרם)
100גר חמאה
לקרם-
3 מיכלים שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1 מיכל גבינת מסקרפונה
1חבילת אינסטנס פודינג וניל
חצי כוס סוכר

1. מפוררים את העוגיות במעבד מזון או ידני לפירורים יחסית קטנים.

מחממים את החמאה ,מוסיפים לפירורים ומערבבים
2. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית תבנית משומנת.
3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה,

אינסטנט פודינג וניל וסוכר לקרם יציב.
4. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות

(אם אתן רוצות שהעוגה תהיה יחסית ישרה תשטחו את הקרם בצורה חלקה כמה שאתן יכולות

אני פשוט ישרתי טוב טוב עם סכין רחבה)

5. מחממים במיקרוגל את ממרח הלוטוס למרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם ומכניסים למקפיא לחצי שעה
6.לעבור מסביב העוגה בעזרת סכין כדי לחלץ אותה בקלות.

**סתם אופציה לקישוט אפשר לשבור לפירורים גסים עוד קצת עוגיות לוטוס ולפזר מסביב העוגה
בהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *