מתכון לשניצלים פריכים הכי טעימים שיש

שניצלים הכי פריכים שיש ,עסיסיים ,לא ספוגים בשמן ובקיצור..תענוג
אריאלה גולדמן

 

 

מניחים פרוסות שניצל טרי על משטח עבודה,

מכסים ביריעת ניילון ודופקים בפטיש שניצלים כדי לשטח אותם מעט.

מכינים 3 קערות לפי הסדר הבא:
קערה עם קורנפלור
קערה עם 3 ביצים טרופות+מיץ טרי סחוט מ 1 לימון קטן + 1 כפית חרדל דיז'ון חלק
קערה עם פירורי לחם לבנים גסים בתוספת גרגירי שומשום ,מלח,פלפל שחור גרוס וכפית אבקת שום איכותית

מקמחים את השניצלים בקורנפלור .
אחכ מכניסים אל קערת הביצים ומשרים למשך שעה
 ואז אל תוך קערת פירורי הלחם לציפוי מושלם משני הצדדים

במחבת כבדה על להבה בינונית מחממים שמן עד חצי מגובה

השניצל ואז מכניסים בכל פעם כמה יח בודדות ומטגנים עד הזהבה .

הכי טעים לזלול חם ישר מהמחבת.לא אוהבת להקפיא או לאחסן במקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *