עוגת השוקולד שלי שקצרה לא מעט מחמאות ופורסמה בעיתון לאשה – רוחמה כהן כהן
עוגת שוקולד בלתי נישכחת:
בקערה א'
4ביצים+ כוס סוכר+ כוס חלב + 3/4 כוס שמן + 1 סוכר וניל
להקציף הכל יחד
קערה ב'
כוס קמח תופח + 1 איסטנט שוקולד + 1 אבקת אפייה + 4 כפות שוקולית + 1 כפית נס קפה + 1 כף קקאו
לערבב יחד להוסיף לקערת הנוזלים לערבב היטב.
לשפוך לתבנית משומנת 26 ולאפות בחום 160 מעלות 45- 50 דקות
ציפוי:
1 שמנת מתוקה + 1 שוקולד מריר+ 3 כפות ממרח נוטלה להמיס הכל על הגז ולשפוך על העוגה בעודנה חמה
בהצלחה רוחמה כהן..