עוגיות ריבה

עוגיות ריבה וכל מילה נוספת מיותרת-  שירן נקש

עוגיות ריבה
200 גר'  מחמאה/חמאה
שקית אבקת סוכר 100 גר'
כף פודינג וניל
שני חלמונים
כפית תמצית וניל
½ 3 כוסות קמח חד פעמי קר (350 גר')
לעבד לבצק להכניס לשעה התייצבות במקרר
לרדד בצק לעובי חצי ס"מ לקרוץ פרחים להניח על נייר אפיה.
לאפות על 150 מעלות
12 דקות
לאחר שהתקררו למרוח בריבה אדומה ולפדר באבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *