עוגיות יויו

עוגיות יויו- ליטל כהן

מתכונים לחנוכה
6 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
חצי כוס מיץ תפוזים או מים
חצי כוס שמן
שתי שקיות אבקת אפייה
וקמח כמה שנכנס בערך קילו פחות כוס.
לערבב את חומרי הבצק ולתת לו מנוחה של שעה.
הבצק מאוד דביק אך שוב לא להתפתות להוסיף קמח.
ליצור נחשים ולעצב לעיגול
או לעבוד עם חותכים.לטגן בשמן עמוק עמו סופגניות.
ולטבול בסירופ סוכר ולאחר מכן בקוקוס.
סירופ-
כוס סוכר – כוס מים
לימון סחוט לבשל עד שמסמיך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *