עוגת שקדים בחושה וקלה להכנה – 5 דקות עבודה – גלית אלימלך
תבנית 24 או מרובעת 20/20
*כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים-
כוס קמח תופח
4 כפות איסטנט פודינג וניל
חצי כוס שקדים טחונים (אפשר קוקוס במקום)
3/4 כוס סוכר
כפית נס קפה
כפית גרידת לימון
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
כוס מי סודה/אפשר מיץ תפוזים
1/4 כוס שמן
הכנה –
טורפים את כל המצרכים הרטובים מוסיפים את היבשים ומערבבים לתערובת אחידה
ומכניסים לאפייה 180 מעלות כחצי שעה 30-40 דקות