עוגת שקדים בחושה

עוגת שקדים בחושה וקלה להכנה – 5 דקות עבודה – גלית אלימלך

תבנית 24 או מרובעת 20/20

*כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים-

כוס קמח תופח
4 כפות איסטנט פודינג וניל
חצי כוס שקדים טחונים (אפשר קוקוס במקום)
3/4 כוס סוכר
כפית נס קפה
כפית גרידת לימון
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
כוס מי סודה/אפשר מיץ תפוזים

1/4 כוס שמן

הכנה –

טורפים את כל המצרכים הרטובים מוסיפים את היבשים ומערבבים לתערובת אחידה

ומכניסים לאפייה 180 מעלות כחצי שעה 30-40 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *