עוגיות זילוף פרח ריבה

עוגיות חמאה בזילוף עם ריבה – חגית אלקבץ

 

המרכיבים-

120 גר' חמאה רכה /נטורינה לפרווה

60 גר' אבקת סוכר

ביצה

שקית סוכר וניל

קורט מלח

200 גר' קמח (2 כוסות חד פעמי קר)

מילוי ריבה אדומה

מערבבים את המצרכים לכדי בצק

מזלפים עם צנטר כוכב גדול

יוצרים חור קטן במרכז העוגיה

מזלפים לתוכה את הריבה (לחמם מעט את השקית לפני )

לאפות בתנור 190 מעלות 10-12 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *