מתכון מדוייק לעוגיות אלפחורס מושלמות

צילום – סתיו אדרי

עוגיות אלפחורס נימוחות וטעימות- סתיו אדרי

מתכון מנצח והכי טעים ! אל תתקמצנו בריבת חלב

המרכיבים-

180 גר' חמאה

120 גר' אבקת סוכר

3 חלמונים

210 גר' קמח

180 גר' קורנפלור

כפית אבקת אפייה

הכנה –

במעבד מזון מניחים חמאה
ואבקת סוכר מערבבים עד איחוד
מוסיפים 3 חלמונים ושוב עד איחוד
מנפים-
קמח
וקורנפלור
אבקת אפיה
מוסיפים לתערובת ומערבבים עד קבלת בצקאחיד במידה ולא התגבש תוסיפו כף מים.
להכניס לחצי שעה למקרר,
על נייר אפייה עם קצת קורנפלור מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים
אפייה על 175 מעלות למשך 9-10 דקות
לפרפקסיוניסטים שבינינו סדרו לכם את העוגיות בזוגות מתאימים,

מילוי של ריבת חלב בעזרת שקית זילוף/כפית וגלגול בקוקוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *